Project tapijttegels

Op zoek naar project tapijttegels? Tapijttegelhandel heeft een ruim aanbod in tapijttegels voor een scherpe prijs. Het assortiment is tot 70% goedkoper dan onze concurrentie. Daarnaast kunt u vanuit heel Nederland tapijttegels bij ons bestellen. In Nederland profiteert u van onze legservice, ongeacht de provincie waar u woont. Op onze webshop kunt u de collectie bekijken en bestellen, daarnaast kunt u onze project tapijttegels ook komen bekijken in onze showroom in Emmeloord. Heeft u vragen? Bel direct naar: 0527 – 252062.

Diversiteit tapijttegels

Tapijttegelhandel beschikt over meer dan 250.000 project tapijttegels. De tegels zijn simpel en snel te leggen. De tapijttegels zijn eenvoudig te vervoeren en het snijverlies is gering. Bovendien hebben de tapijttegels een isolerende werking en dempen ze het geluid. U creëert zo de ideale omstandigheden voor uw medewerkers om in te werken. De geluiddempende werking zorgt voor een ideale akoestiek in de ruimte. Voor goedkope project tapijttegels in Flevoland zit u dus goed bij Tapijttegelhandel!

Legservice

Voor het leggen van onze project tapijttegels kunt u gebruik maken van onze legservice. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en leggen graag een nieuwe vloer voor u. Uw vloer is doorgaans binnen een dagdeel of een hele dag gelegd. Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte. De prijzen worden vooraf in overleg met u bepaald. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Bezorgen van uw project tapijttegels
  • Oude vloer verwijderen
  • Egaliseren ondervloer
  • Plaatsen van antislip
  • Het leggen van de nieuwe vloer
  • Het netjes afwerken van de nieuwe vloer

Zoals u ziet wordt alles voor u verzorgd. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe project tapijttegels.

Project tapijttegels

U bent van harte welkom in onze showroom van 700 m2 om de project tapijttegels te bekijken. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in vloeren, daarom kunnen wij u van goed advies voorzien. Wij leveren zowel aan groothandels als particulieren in heel Europa. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Uw vragen over de project tapijttegels kunnen telefonisch naar: 0527 – 252062. U mag ook een mail sturen naar: info@tapijttegelhandel.nl.