Actie Airmaster 4307

Desso Airmaster 4307 antraciet soundmaster met ecobase tapijttegel 50×50 cm

Prijs: € 3,95 per tapijttegel Excl. 21% BTW

Prijs: € 4,78 per tapijttegel Incl. 21% BTW

Bereken automatisch het aantal tapijttegels.
Feitelijke oppervlakte (m2)0.25
Totaalprijs3,95

OP = OP! Nog 420 op voorraad


Gratis proefmonsters aanvragen

Productbeschrijving

Desso Airmaster 4307 Ecobase Soundmaster Lite antraciet tapijttegel 50x50 cm

De Desso Airmaster 4307 Ecobase Soundmaster Lite antraciet tapijttegel 50x50 cm is een luxe tapijttegel, die door de fraaie combinatie van antraciet met contrasterend rood uw ruimte een prachtige uitstraling geeft. De tapijttegel is voorzien van zowel de Airmaster techonology als een Soundmaster onderzijde én een ecobase backing.

Met deze Desso AirMaster® tapijttegels is de concentratie fijnstof in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en tot vier keer lager dan bij standaard tapijttegels. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw ruimte. De Soundmaster onderlaag zorgt voor loopgeluidreductie van minimaal 10dB bovenop de standaard reductie van tapijttegels. Bovendien biedt het een verbetering van 60% van de akoestische prestaties in vergelijking tot standaard tapijten.

Een DESSO EcoBase® tapijtrug bevat geüpcycled, bewerkt calciumcarbonaat (kalk) van lokale drinkwaterbedrijven. De DESSO EcoBase ® tapijtrug kan voor 100% worden hergebruikt in het DESSO productieproces en alle producten in dit assortiment hebben een Cradle to Cradle ® Silver-certificaat, een garantie dat de producten positief bijdragen aan het milieu en de gezondheid van mensen en zijn gemaakt om te worden gerecycled in een niet-giftige, gesloten kringloop.

SoundMaster® zorgt voor een reductie van het contactgeluid van minimaal 10 dB bovenop de standaardwaarde. Het stelt hiermee een nieuwe industrienorm op het gebied van akoestische prestaties van tapijt. Bovendien biedt het een verbetering van 60% van de akoestische prestaties in vergelijking tot standaard tapijttegels.

Deze tapijttegel is vooral zeer geschikt voor zakelijk gebruik, de Airmaster garen voelen wat ruw aan en zijn daarom minder prettig om met sokken of blote voeten overheen te lopen.

Tapijttegel leggen

Het plaatsen van een tapijttegel is eenvoudig, evenals het vervangen en schoonmaken. Het filmpje op onze website legt u uit hoe u tapijttegels zelf kunt plaatsen in uw ruimte. Bij Tapijttegelhandel.nl kunt u ook meteen tapijttegel-tape, een mes, meetlint of 'anti-slip' middel bestellen tijdens het afrekenen op onze website of in onze winkel. Laat u het plaatsen van tapijttegels toch liever over aan de Vloerenhandel.nl vakmensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tapijttegels leggen

Extra informatie

Geschikt voor

Beurs gebruik, Hal en zolder gebruik, Kantoor gebruik, Keuken gebruik, Project gebruik, Slaapkamer gebruik, Woonkamer gebruik

Materiaal

Polyamide P.A.

Brandklasse

BFL 1

Afmeting

50 cm x 50 cm

Type vloer

Gemeleerd, Gestreept

Structuur

Airmaster, Bouclé (lussenpool)

Backing

Ecobase, Soundmaster

Kleur

Antraciet, Rood

Bezorgen en retour

Bezorging in Nederland en België

Heeft u op een werkdag voor 12:00 uur besteld, dan kunt u het bestelde product al de volgende dag in huis hebben! Bestelt u via België dan betreft de bezorgtijd 2 werkdagen.

Er zijn daarnaast uitzonderingen met betrekking tot de betaalwijze. Bij betalen met iDeal, Bancontact Mister Cash of onder rembours ontvangt u het product gewoon de volgende dag. Wanneer u via creditcard of paypal besteld zal de bezorgtijd langer bedragen. Dit heeft te maken met de controletijd van betalingen via creditcard en Paypal. Gebruikt u betaling op rekening vooraf bij het bestellen dan wordt er geleverd nadat de betaling binnen is.

Alle artikelen worden door Transmission geleverd. U krijgt op de dag van leveren ’s morgens rond 8:00 uur een e-mail met daarin het verwachte tijdstip van leveren.

Uitgestelde levering

U kunt tijdens het afronden van uw bestelling zelf een bezorgdag kiezen. Indien u de producten vandaag besteld maar bijvoorbeeld over 14 dagen wilt laten bezorgen dan is dat dus gewoon mogelijk.

betalen

Uw bestelling afhalen in onze showroom

Voor het afhalen van uw bestelling is geen afspraak nodig, u kunt tijdens openingstijden uw bestelling afhalen bij onze showroom aan de Zuiderringweg 17 te Kraggenburg (Flevoland).

14 dagen retourrecht

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling kunt u de producten ruilen of retourneren zonder opgave van reden.

Voor alle voorwaarden met betrekking tot het retourneren van producten kijkt u op onze website bij klantenservice.

Beoordelingen

Leginstructies

Tapijttegels leggen, hoe gaat dat nu eigenlijk? Op deze pagina vindt u een instructievideo. In deze video kunt u precies zien op welke manier u het beste uw tapijttegels kunt leggen. Verder vindt u een gedetailleerde uitleg met afbeeldingen waarmee u het leggen van de tapijttegels stap voor stap wordt uitgelegd. Het leggen van tapijttegels is een klus die u dus helemaal zelf kunt doen! Uiteraard kunnen onze leggers ook de tapijttegels voor u leggen.

Handleiding

Inleiding
Om tapijttegels te kunnen leggen, moet de vloer wel effen zijn. Is dit niet het geval, leg dan eerst een hardboard ondergrond.

Stap 1
U kunt de tegels het best vanuit het midden van de kamer leggen. Daarvoor moet u dus eerst het middelpunt van de kamer bepalen. Hier kunt u bijvoorbeeld een slaglijnmolen voor gebruiken. Deze maakt een kalkstreep op de vloer. Door een kruis te zetten vanuit de middens van de randen, vindt u het middelpunt van het vertrek. (Als de muur namelijk niet recht is en u begint bij de muur, riskeert u dat alle tegels ‘uit het lood’ liggen).

stap1
Stap 2
Bevestig de middelste tegel met dubbelzijdige tape op het middelpunt van de kamer.

stap2
Stap 3
Leg de overige tegels strak tegen de middelste tegel aan. U hoeft deze tegels niet vast te plakken.

stap3
Stap 4
Als alle hele tegels gelegd zijn, blijft er meestal nog een rand over bij de wanden van de kamer. Hiervoor moet u een aantal tegels op maat snijden. Leg op de laatst gelegde tegel een nieuwe tegel.

stap4
Stap 5
Leg daarbovenop nog een tegel en schuif die tegen de muur.

stap5
Stap 6
Teken de rand (waarlangs de twee bovenste tegels elkaar overlappen) af op de middelste tegel.

stap6
Stap 7
Snijd de tegel af langs de afgetekende rand. Gebruik hiervoor een stanleymes en een stalen liniaal. Neem een stuk hardboard als ondergrond. Het afgesneden stuk past precies tussen de laatst gelegde tegel en de muur.

stap7
Stap 8
Plak de tapijttegels die tegen de wand aan komen te liggen, vast met dubbelzijdige tape.

stap8