Van Heugten Tapijttegels

Bent u op zoek naar Van Heugten tapijttegels? Zoek niet verder, Tapijttegelhandel heeft voor u deze Van Heugten tapijttegels in het assortiment. Wij hebben de afgelopen jaren vele mensen mogen verblijden met onze tapijttegels. Wij zijn al ruim 15 jaar dé vloerenspecialist van Nederland. Door onze grote voorraad leveren wij de meeste tapijttegels binnen 1 werkdag en erg goedkoop. Ook de tapijttegels van Van Heugten zijn zeer snel leverbaar.

Van Heugten tapijttegels

Voordelen Van Heugten Tapijttegels

De Van Heugten tapijttegels staan mooi in ieder huis of in ieder bedrijfspand. Daarnaast zitten er ook nog eens grote voordelen aan. Deze tapijttegels zijn heel goed schoon te maken. Bij het verhuizen zijn de Van Heugten tapijttegels zeer goed herbruikbaar. Deze tapijttegels bevestig je niet met spijkers of lijm en daarom zijn ze weer makkelijk op te pakken en te verhuizen. Mocht er ooit een koffievlek in één van de tegels komen, dan kunt u die makkelijk verwijderen met een doek en lauwwarm water.

Van Heugten tapijttegels in onze showroom

Benieuwd naar onze Van Heugten tapijttegels? Kom dan naar onze showroom in Emmeloord. Bij ons vindt u meer dan 800m² aan tapijttegels. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 geopend en op zaterdag zijn wij van 09:00 – 13:00 geopend. U kunt onze Van Heugten tapijttegels bekijken in onze showroom aan de Verlengde Gildenweg 25 te Emmeloord.

Overige tapijttegels

Naast de Van Heugten tapijttegels hebben wij vele andere merken tapijttegels in ons assortiment. Hieronder vallen onder andere de Interface Flor en de Heuga tapijttegels. Al deze tegels zijn in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Kortom, u slaagt altijd wanneer u op zoek bent naar tapijttegels!

Meer informatie over tapijttegels

Wilt u meer informatie over tapijttegels, het leggen er van of hoe de kleuren er echt uit zien? Kom dan snel langs in Emmeloord of stuur ons een mailtje via info@tapijttegelhandel.nl.