Tapijttegels Zwolle

Bent u op zoek naar tapijttegels in Zwolle? De Tapijttegelhandel heeft ze voor u. Wij bieden u de laagste prijs en beschikken over een grote voorraad van meer dan 250.000 tapijttegels. U kunt de tapijttegels gemakkelijk online bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom van maarliefst 700 m². Onze adviseurs geven u graag deskundig advies, u kunt een beroep doen op vele jaren ervaring van ons personeel. Daarnaast bieden wij u levering door heel Europa en kunt u gebruik maken van onze legservice in Nederland. De Tapijttegelhandel levert aan bedrijven en particulieren. Bent u op zoek naar tapijttegels in Zwolle? De Tapijttegelhandel is gevestigd in Emmeloord, op slechts een halfuurtje rijden van Zwolle.

Bezorging in Zwolle mogelijk

Bezoek onze showroom in Emmeloord!

Aanbod tapijttegels Zwolle

Bekijk alle tapijttegels

De voordelen op een rijtje

Kies voor tapijttegels, want tapijttegels bieden u vele voordelen. Ze zijn namelijk gemakkelijk en snel te leggen. Daarnaast is er een gering snijverlies en zijn de tapijttegels eenvoudig te transporteren. Is er een vlek in uw tapijttegelvloer gekomen? Geen probleem, tapijttegels zijn namelijk vervangbaar. Ook hebben de tapijttegels een extra isolerende werking, zijn ze geluiddempend en hoeven ze niet verlijmd te worden. Reden genoeg dus om voor tapijttegels te kiezen!

Goedkope tapijttegels Zwolle

Zoals gezegd bieden wij u de goedkoopste tapijttegels. Dit doen we door scherp in te kopen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Daardoor kunt u profiteren van zeer scherpe prijzen. Wij kiezen bewust voor kwaliteit. Het reisje naar Emmeloord is het meer dan waard, per 10 m2 bespaart u al snel 75 euro! Voor goedkope tapijttegels in de regio Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alleen tapijttegels met een bitumenrug of ecobase rug. U bent daardoor verzekerd van kwaliteit en de tapijttegels blijven gegarandeerd op hun plaats liggen. Voor naadvilt, haarvilt, bouclé en hoogpolig kunt u bij ons terecht.

Tapijttegels Zwolle

Projectstoffering in Zwolle

Wilt u uw bedrijfspand laten stofferen? Als projectstoffeerder zijn wij actief in Zwolle. Onder projectstoffering verstaan wij onder andere het verwijderen van oude vloerbedekking (indien nodig), het egaliseren van de ondervloer (indien nodig), het plaatsen van antislip (indien nodig) en het leggen van de nieuwe vloer. Vooraf kunnen wij u een inschatting geven van de tijd die hiermee gemoeid is. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte. Wij werken enkel met kwaliteitsmerken als Desso, Heuga, Modulyss en Interface en zijn aantoonbaar tot 70% goedkoper! Voor meer informatie over projectstoffering in Zwolle kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ga naar de Tapijttegelhandel voor tapijttegels in Zwolle

Bent u van plan om tapijttegels in Zwolle te kopen? Via onze website is een bestelling zo gedaan. Maar u kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom. Wij kunnen u dan voorzien van deskundig advies. Onze showroom vindt u in Emmeloord, dichtbij de N50. In onze showroom vindt u allerlei tapijttegels van allerlei merken, denk bijvoorbeeld aan Heuga, Desso, Interface of Modulyss.