Desso Soundmaster tapijttegels

Op zoek naar Desso Soundmaster tapijttegels? Dan helpt Tapijttegelhandel u graag verder. Wij beschikken over een ruim en divers assortiment. Deze vorm van tapijttegels zijn milieuvriendelijke producten die een extra bijdrage leveren aan uw gezondheid en welzijn. Daarnaast profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie en een gratis verzending. Naast onze uitgebreide webshop bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom van ruim 700 m2. Ons deskundige personeel kan u adviseren bij uw keuze. Kortom, voor Desso Soundmaster tapijttegels zit u goed bij Tapijttegelhandel.

Kenmerken tapijttegel

Wat onderscheidt de Desso Soundmaster tapijttegels ten opzichte van de reguliere tapijttegel? Deze tapijttegels pakken een belangrijk milieuprobleem aan. Het tapijt verbetert de binnenlucht en draagt bij aan de gezondheid en welzijn van mensen. Daarnaast vermindert het tapijt de ongewenste hoeveelheid aan geluid. Zo kunnen uw medewerkers bijvoorbeeld beter samenwerken en voorkomt het stress door een verminderde akoestiek. Bovendien hebben de Desso Soundmaster tapijttegels ook een positieve invloed op de lichtinval in de ruimte. Door een betere lichtinval kan het concentratie- en productiviteitsniveau van uw werknemers behoorlijk toenemen. Het is dus een tapijt wat u en anderen om uw heen energie geeft. Ons hele overzicht tapijttegels direct bekijken doet u hier.

Tapijttegel leggen

Wilt u graag zelf de Desso Soundmaster tapijttegels gaan leggen? Het plaatsen van deze tapijttegel gaat eenvoudig en snel. Net als het onderhoud ervan. Daarnaast kunt u eventueel nog handige accessoires mee bestellen zoals een mesje en speciale tape. Het leggen van de tapijttegels wordt aangeraden op een effen vloer. Mocht dit niet het geval zijn kunt u eventueel gebruik maken van een hardboard. De tegels kunnen het best vanuit het midden van de kamer worden gelegd. Op onze website vindt u nog veel meer tips voor het leggen van de Desso Soundmaster tapijttegels. Mocht u zich bedenken kunnen wij altijd alsnog de tapijttegels voor u leggen.

Desso Soundmaster tapijttegels

Eventuele vragen over de Desso Soundmaster tapijttegels kunnen zowel telefonisch als in onze showroom worden beantwoordt. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we open van 09.00 uur tot 13.00 uur. Op onze website kunt u ook alvast een glimp opvangen van ons rijkelijke assortiment. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 31 (0)527 – 252062. Stuurt u liever uw vragen over de Desso Soundmaster tapijttegels per mail naar ons? Dat is mogelijk via info@tapijttegelhandel.nl.