Tapijttegels Dordrecht

U zoekt tapijttegels in de buurt van Dordrecht? Wij zijn gevestigd in Emmeloord, maar wij bezorgen ook bij u in Dordrecht! Bij ons heeft u genoeg keuze, wij hebben meer dan 250.000 tapijttegels op voorraad. Hierdoor kunnen wij ook snel leveren, zodat u snel van uw tapijttegels kunt genieten! Bekijk hieronder ons assortiment. Wilt u de tapijttegels liever in het ‘echt’ bekijken? Dat is mogelijk door onze showroom te bezoeken in Emmeloord. Zowel online als offline is aanbod groot. Wij verrassen u graag met kwaliteits tapijttegels tegen een lage prijs!

Bezorging in Dordrecht!

Bezoek onze showroom in Emmeloord!

Aanbod tapijttegels Dordrecht

Bekijk alle tapijttegels

Vraag gratis een proefmonster aan

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Geen probleem! Wij leveren maximaal 4 proefmonster gratis. Door een proefmonster aan te vragen kunt u zelf bepalen of de gewenste tapijttegel bij de rest van uw interieur past. Vraag hier direct gratis een proefmonster aan. Wij zijn officieel dealer van de merken Desso, Heuga, Interface en Modulyss.

Projectstoffering in Dordrecht

In één keer uw kantoorpand laten voorzien van tapijttegels? Als ervaren projectstoffeerder is dit een klus die wij graag voor u uitvoeren. Wij werken door heel Nederland. Indien nodig verwijderen wij de oude vloer, egaliseren wij de ondervloer en plaatsen we antislip. Als dit klaar is, kunnen wij de tapijttegels leggen. Eventueel met legplattegrond. Uiteraard werken wij de gehele vloer netjes af. Doorgaans kunnen we deze klus binnen één werkdag realiseren (afhankelijk van het aantal vierkante meters).

Bekijk onze beoordelingen!

Veel tevreden klanten gingen u al voor bij het kopen van tapijttegels. Bent u benieuwd naar klantbeoordelingen? Bekijk onze klantbeoordelingen. We hopen u binnenkort ook als klant te mogen verwelkomen!

Tapijttegels Dordrecht

Tapijttegels kopen? Bezorging in Dordrecht!

Met een aanbod van meer dan 250.000 tapijttegels, zijn wij er van overtuigd dat u de geschikte tapijttegel kunt vinden. Wij zijn aantoonbaar tot 70% goedkoper dan andere winkels. Wilt u ook tapijttegels kopen? Doe dit direct in onze webshop of kom langs bij onze showroom! Vraagt u liever eerst een proefmonster aan? Geen probleem! Wij leveren gratis 4 proefmonsters. Heeft u vragen over onze tapijttegels? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt ook onze showroom bezoeken in Emmeloord.