Tapijttegels Kwantum

Tapijttegels van Kwantum gezocht? Bij Tapijttegelhandel is de kans groot dat u tapijttegels vindt die helemaal aansluiten op uw wensen. Een bezoekje aan de Kwantum is helemaal niet meer nodig met ons brede assortiment tapijttegels. Bij ons vindt u tapijttegels in alle soorten en kleuren. Ook is het goed om te weten dat wij een officieel tapijttegel partner zijn van de populaire merken Desso, Heuga, Modulyss en Interface.

Tapijttegels in onze showroom

Wist u al dat wij meer dan 250.000 tapijttegels op voorraad hebben? Dit betekent dat u de nieuwe tapijttegels vaak ook al snel in huis heeft! Net zoals de Kwantum, kunt u bij ons de tapijttegels ook in het echt bewonderen. De tapijttegels die wij op onze website aanbieden kunt u namelijk ook voelen en zien in onze showroom.

Tot 70% goedkoper dan de Kwantum

Bij ons koopt u tapijttegels tegen de allerlaagste prijs. Onze tapijttegels kunnen tot wel 70% goedkoper zijn dan in bij de Kwantum. Hoe dat kan? Onze enorme voorraden maken het mogelijk om de prijzen van de tapijttegels ook echt laag te houden. Een keten als Kwantum heeft lang niet zoveel tapijttegels in het assortiment als Tapijttegelhandel. Oftewel, een stuk voordeliger voor u om uw tapijttegels bij ons te kopen!

Ontdek de voordelen van tapijttegels

Tapijttegels hebben heel wat voordelen. Zo zijn ze geluiddempend, verhuisbaar en eenvoudig te transporteren. Ook het leggen van tapijttegels is gemakkelijk. De Tapijttegelhandel biedt daarnaast ook nog eens tapijttegels voor een lage prijs. Dit is voor velen ook een belangrijk voordeel bij het kopen van nieuwe tapijttegels. Bent u ook al overtuigd van de voordelen van tapijttegels kopen bij Tapijttegelhandel in plaats van bij de Kwantum?

Tapijttegels Kwantum

Kwantum? Onze tapijttegels zijn een stuk voordeliger!

Heeft u al een tapijttegel bij de Kwantum gezien die aansluit op uw wensen, maar bent u benieuwd of wij deze tegel ook hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van dezelfde tapijttegels. Bij ons is het ook mogelijk om een proefmonster aan te vragen van een tapijttegel. Op deze manier weet u ook zeker of de tapijttegel overeenkomt met uw verwachtingen. U kunt ons bereiken op 0527-252062 of een e-mail sturen naar info@tapijttegelhandel.nl. Bestel uw nieuwe tapijttegels bij Tapijttegelhandel. Let op, want onze tapijttegels zijn tot 70% goedkoper dan bij de Kwantum!