Projectstoffering

Projectstoffering klus? Of u nou op zoek bent naar tapijttegels voor in uw woning, voor op kantoor of voor op de beurs, Tapijttegelhandel biedt het allemaal. Naast de beste kwaliteit en de laagste prijs bieden wij u ook legservice op maat voor zowel woningstoffering als projectstoffering. Kantoorpand aan het renoveren? Daar hoort natuurlijk een nieuwe vloer bij, vaak wordt er gekozen voor tapijttegels omdat deze vele voordelen bieden. Bent u op zoek naar professionele projectstoffering of bent u in de toekomst op zoek naar een bedrijf wat u projectstoffering kan bieden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0527-252062 of per mail: info@tapijttegelhandel.nl.

Vakkundig en snel gelegd door ons projectstoffering team

De afdeling projectstoffering houdt van doorwerken en daarom is uw klus vaak binnen een dag al klaar! Dit hangt natuurlijk af van de klus en de situatie. Voordat wij aan uw opdracht beginnen kunnen wij een schatting geven hoelang het ongeveer zal duren voordat uw vloer helemaal gelegd is. Hebt u een groot oppervlakte dat eigenlijk binnen een dag af moet zijn? Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden omtrent projectstoffering.

De werkzaamheden van projectstoffering

Wat verstaan wij onder projectstoffering?

  • Bezorgen van uw vloer
  • Oude vloerbedekking verwijderen (indien nodig)
  • Egaliseren van de ondervloer (indien nodig)
  • Het plaatsen van het antislip (indien nodig)
  • Het leggen van de stoffering, eventueel met legplattegrond.
  • Het netjes afwerken van de gehele vloer (denk aan de randafwerking, et cetera)

Zoals u leest, realiseren wij alles voor u. Heeft u een specifieke wens of vraag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan Tapijttegelhandel u bieden?

Natuurlijk allereerst de beste kwaliteit en de laagste prijs, aantoonbaar tot 70% goedkoper dan elders. De grootste voorraad, met ruim 250.000 tapijttegels op voorraad. Wij bieden u de meeste keuze met een tapijttegel showroom van maar liefst 700 m2. Dus zeker de moeite waard om eens langs te komen als u op zoek bent naar projectstoffering. Wij leveren in heel Europa. Binnen Nederland kunt u ook gebruik maken van onze legservice voor zowel woning- als projectstoffering. Bent u zo snel niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom in Emmeloord? Bekijk dan ons assortiment in onze webshop. U kunt gemakkelijk een proefmonster aanvragen om zeker te zijn van de kleur en kwaliteit die u besteld.

Projectstoffering

Projectstoffering

Bent u bezig met een project dat vroeg of laat ook gestoffeerd moet worden? En bent u dringend of misschien op de lange termijn op zoek naar een partij die de projectstoffering voor u kan verzorgen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers het bespreken van de mogelijkheden. We verzorgen uw projectstoffering graag!

Bel ons nu: 0527-252062
Mail ons nu: info@tapijttegelhandel.nl