Betalingsmogelijkheden

Betalingen:

Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw product verzonden. Hieronder vindt u een overzicht met de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

Bankoverschrijving (verwerking duurt twee tot drie werkdagen)
iDEAL (wordt direct verwerkt)
Mastercard/Visa (verwerking duurt één werkdag)
Paypal (verwerken duurt één werkdag)
Bankcontact Mister Cash (wordt direct verwerkt)
Pin (van toepassing als u het product komt afhalen)

Veilig betalen

Bij Tapijttegelhandel.nl betaald u altijd veilig. Een groot deel van onze betalingen wordt afgehandeld door onze payment service provider: Mollie.

iDeal

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Bankoverschrijving

U kunt ervoor kiezen om het bedrag per bank vooraf over te maken. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de bestelling verzonden. Het bedrag kunt u overmaken op banknummer 593.788.796 tnv Vloerenhandel.nl VOF te Emmeloord onder vermelding van uw bestelnummer. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag bij ons is ontvangen.

Mastercard/Visa en Paypal

Wij accepteren betalingen met Mastercard, Visa en Paypal. Bij betaling van uw bestelling per creditcard wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen – via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: Uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Bancontact Mister Cash

Met Mister Cash kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Mister Cash is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Mister Cash wilt betalen. Klik dan op de Mister Cash-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Afhalen

Indien u komt afhalen, dan kunt u op de volgende manieren betalen: contant en pin.

 

Rembours

Een contante betaling aan de chauffeur bij aflevering van de goederen. Dit dient te gebeuren met gepast geld. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk. Voor het betalen onder rembours wordt een extra bedrag aan rembourskosten berekend. Deze kosten bedragen € 25,– bovenop de reguliere bezorgkosten.
Indien u nog vragen heeft over de wijze van betalen bij een eventuele bestelling dan beantwoorden wij uw vragen graag telefonisch 0527-252062 of per mail info@tapijttegelhandel.nl.

Kan ik een bestelling op rekening plaatsen?

Nee, bij Tapijttegelhandel.nl is er geen mogelijkheden om achteraf te betalen. Wanneer u liever niet vooruit betaald kunt u ervoor kiezen om uw bestelling onder rembours te plaatsen.Bij bestellingen onder rembours betaald u contant en gepast aan de bezorger bij afleveren.