Tapijttegels voor verschillende toepassingen

Tapijttegels, we zien ze zowel terug in woonhuizen als bij bedrijven. Tapijttegels kennen vele voordelen. Zo dempt tapijt het geluid van voetstappen, isoleert tapijt warmte en is tapijt eenvoudig te leggen!

Tapijttegels voor de slaapkamer

Wilt u een knusse slaapkamer creëren? Het is mogelijk met de tapijttegels van Tapijttegelhandel! Wilt u de dag starten zonder koude voeten? Tapijt in de slaapkamer is dan de oplossing. Vloerbedekking (tapijt) biedt veel comfort in de slaapkamer. U kunt ervoor kiezen de tapijttegels ‘naadloos’ te leggen. Hierbij is het niet te zien dat het om tapijttegels gaat. Op het oog is het alsof er kamerbreed tapijt ligt. Daarnaast is het ook mogelijk de tapijttegels ‘om en om’ te leggen. Hierdoor ontstaat er een speels motief. Op deze manier kunt u meerdere kleuren tapijttegels met elkaar combineren.

Tapijttegels voor op kantoor

Op zoek naar een stijlvolle en eenvoudig schoon te houden oplossing voor op kantoor? In veel kantoorruimtes zijn de tapijttegels van Tapijttegelhandel te vinden. Tapijt op kantoor is zeer onderhoudsvriendelijk. Het oog wil ook wat, op visueel gebied zijn de mogelijkheden eindeloos door het gebruik van tapijttegels. Zo zijn de tapijttegels naadloos en ‘kamerbreed’ te leggen, maar is het ook mogelijk te werken met meerdere kleuren en motieven. De kleuren van uw huisstijl verwerkt in het tapijt? Geen probleem!

Wist u dat u Tapijttegelhandel ook kunt inschakelen voor het volledig stofferen van uw kantoorruimte? Bekijk meer informatie over projectstoffering.

Tapijttegels voor in uw winkel

Heeft u een eigen winkel en bent u op zoek geschikte vloerbedekking? Tapijttegels zijn zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk. Tapijttegels zijn eenvoudig te stofzuigen en vuil is in de meeste gevallen niet direct zichtbaar op de tapijttegel (mede afhankelijk van de kleur van de tapijttegel). Wilt u de kleuren van uw winkel verwerken in de vloerbedekking? Door te kiezen voor meerdere kleuren tapijttegels is dit mogelijk!

Tapijttegels voor op de kinderkamer

Tapijttegels zijn uitermate geschikt voor op de kinderkamer. Zacht, warm en zeer comfortabel. Gaat uw zoon of dochter net kruipen of staan? Een zachte, sterke en warme ondergrond van tapijt is in dat geval ideaal. In het tapijt kunnen diverse kleuren verwerkt worden. Ook is het mogelijk om met tapijttegels patronen te leggen in de kinderkamer. Maak bijvoorbeeld een eigen speelhoek in de kamer!

Tapijttegels voor op de trap

De trap, u loopt er dagelijks op. Misschien heeft u nu een onbeklede trap en vallen kleine beschadigingen aan de trap u snel op. Wellicht is het u ook al opgevallen dat een onbeklede trap over het algemeen vrij glad is. Bent u klaar met de beschadigingen op uw trap of klaar met koude voeten op de trap? Kies dan voor tapijt op de trap!